Juve pakt na achterstand door twee penalty's punt in Cagliari en blijft op koers voor CL

Yerri Mina schiet namens Cagliari raak vanaf elf meter
Yerri Mina schiet namens Cagliari raak vanaf elf meterProfimedia
Juventus heeft ondanks een 2-0-achterstand bij rust een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Cagliari. Het werd 2-2. De eindstand werd vlak voor tijd bepaald door Cagliari-verdediger Alberto Dossena, die de bal in eigen doel werkte.

Cagliari was in de 30e en 36e minuut trefzeker, beide keren vanuit een penalty. Gianluca Gaetano en Yerry Mina schoten raak vanaf elf meter. Na een uur bracht Dusan Vlahovic uit een vrije trap de spanning terug namens de bezoekers.

Juventus, dat al voor de tiende keer gelijkspeelde, staat derde met 64 punten. Dat zijn er vijf minder dan nummer 2 AC Milan. Koploper Internazionale kan maandag al kampioen worden in het duel met AC Milan.