Liverpool boekt zege op bezoek bij Fulham; doelpunt van Ryan Gravenberch

Ryan Gravenberch maakte namens Liverpool de 2-1
Ryan Gravenberch maakte namens Liverpool de 2-1AFP
Liverpool is in punten weer gelijkgekomen met koploper Arsenal. De ploeg van Jürgen Klopp won met 3-1 bij Fulham. Ryan Gravenberch tekende namens Liverpool voor de 2-1. Arsenal en Liverpool hebben allebei 74 punten en de 'Gunners' hebben een beter doelsaldo. Manchester City heeft nog een wedstrijd tegoed.

Manchester City staat op de derde plaats met 73 punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Fulham is de nummer 12 van de ranglijst.

Trent Alexander-Arnold opende na ruim een half uur de score namens Liverpool uit een vrije trap, waarna Timothy Castagne in de blessuretijd van de eerste helft voor de gelijkmaker tekende. Gravenberch zette Liverpool in de 53e minuut weer op voorsprong met een schot van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Cody Gakpo schoof Diogo Jota even later de 3-1 binnen.

Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd bij Liverpool, Gravenberch en Gakpo werden in het laatste kwartier gewisseld. Kenny Tete bleef op de bank bij Fulham.