Lionel Messi keert als doelpuntenmaker terug bij gelijkspelend Inter Miami

Messi was bij zijn rentree direct succesvol
Messi was bij zijn rentree direct succesvolAFP
Lionel Messi heeft bij zijn rentree meteen gescoord voor zijn ploeg Inter Miami. De Argentijn voetbalde bijna een maand niet door een hamstringblessure. Hij kwam in de tweede helft als invaller binnen de lijnen bij zijn club, die met 2-2 gelijkspeelde tegen Colorado Rapids.

Messi miste in totaal vier wedstrijden, maar gebrek aan ritme was niet aan hem af te zien. Bij een van zijn eerste balcontacten was het al raak en maakte hij de 1-1. Colorado was vlak voor rust op voorsprong gekomen. Messi leidde vervolgens ook de 2-1 van Leonardo Afonso in. Oud-Feyenoorder Cole Bassett voorkwam vlak voor tijd een nederlaag van Colorado.