Van Bommel verliest met Antwerp ook tweede duel tegen Genk in play-offs

Van Bommel in discussie met de scheidsrechter
Van Bommel in discussie met de scheidsrechterProfimedia
Regerend kampioen Antwerp heeft ook zijn tweede duel in de play-offs om de Belgische landstitel verloren. Na de nederlaag bij Anderlecht (1-0) ging de ploeg van trainer Mark van Bommel thuis met dezelfde cijfers onderuit tegen Genk: 0-1.

Anouar Ait El Hadj maakte twee minuten voor rust de enige treffer van het duel in het Bosuilstadion. De aanvaller scoorde met een fraai schot in de verre hoek. Bij Antwerp stonden Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp in de basis. Gyrano Kerk kwam tien minuten voor tijd van de bank. Owen Wijndal was geschorst na zijn rode kaart tegen Anderlecht.

Antwerp staat met 26 punten op de vijfde plaats in de play-offs. Nummer 3 Genk, dat zijn tweede zege boekte, heeft 4 punten meer. Anderlecht en Union gaan aan de leiding met 35 punten en hebben een wedstrijd minder gespeeld.