Mark van Bommel met Antwerp in spannende slotfase langs Club Brugge

Mark van Bommel staat met Antwerp op de ranglijst nu op gelijke hoogte met Club BruggeAFP
Antwerp heeft tegen Club Brugge in de slotfase een achterstand omgebogen in een overwinning. De regerend landskampioen van België maakte na 86 minuten de 1-1 door een fraai doelpunt van de net ingevallen Kobe Corbanie en diep in blessuretijd zorgde Jacob Ondrejka, ook een invaller, met een vrije trap voor de 2-1.

De ploeg van de Nederlandse trainer Mark van Bommel voorkwam zo maar net het eerste competitieverlies van dit seizoen voor eigen publiek. Club Brugge, dat kort na rust op voorsprong was gekomen door Maxim De Cuyper, verloor voor het eerst na een ongeslagen reeks van vijftien duels.

Bij Antwerp stonden de Nederlanders Owen Wijndal, Gyrano Kerk, Jurgen Ekkelenkamp en Vincent Janssen aan de aftrap. Bjorn Meijer had een basisplaats bij Club Brugge. Op de ranglijst staan Club Brugge en Antwerp in punten gelijk (41). Union is koploper met 58 punten.