Inter Miami met Lionel Messi en Luis Suarez uitgeschakeld in Champions Cup

Messi kon een nederlaag niet voorkomen
Messi kon een nederlaag niet voorkomenAFP
Het is Inter Miami niet gelukt om de halve finales van de CONCACAF Champions Cup te bereiken. Het Mexicaanse Monterrey was over twee wedstrijden met 5-2 te sterk voor de ploeg van Lionel Messi.

Na de 2-1 overwinning in Miami was de huidige nummer drie van Mexico ook in eigen huis te sterk voor Inter. Brandon Vazquez, German Berterame en Jesus Gallardo scoorden voor Monterrey, dat in de halve finale MLS-kampioen Columbus tegenkomt.

Monterrey - Inter Miami
Monterrey - Inter MiamiFlashshare

Messi maakte voor het eerst in een maand tijd weer 90 minuten voor Miami, waar ook Luis Suarez de hele wedstrijd speelde. Linksback Jordi Alba kreeg in de tweede helft twee keer geel in een tijdbestek van vier minuten.