Al-Nassr ook zonder Cristiano Ronaldo veel te sterk voor Messi's Miami

Een teleurgestelde Messi
Een teleurgestelde MessiProfimedia
Het werd niet het langverwachte duel tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, maar de Saudische fans zullen ongetwijfeld genoten hebben van de 6-0-overwinning van Al-Nassr in een vriendschappelijk duel met Inter Miami. Vooraf was al bekend dat de Portugese sterspeler van Al-Nassr zou ontbreken door een blessure. Messi kwam pas in de 83e minuut in het veld.

Het duel was eerder als 'The Last Dance' aangekondigd, de laatste keer vermoedelijk dat beide supersterren elkaar op het veld zouden ontmoeten. Woensdag werd al duidelijk dat Ronaldo vanwege een kuitblessure zou ontbreken bij Al-Nassr en dat Messi bij Miami met hamstringklachten niet zou beginnen.

Vanaf de bank zag hij hoe Al-Nassr door doelpunten van Otávio, Anderson Talisca en Aymeric Laporte al na 12 minuten met 3-0 leidde. Na rust scoorden Talisca (2) en Mohammed Maran nog. Bij Inter Miami stonden de voormalig Barcelona-spelers Jordi Alba, Sergio Busquets en Luis Suárez in de basis.