AC Milan met eenvoudige zege op Cagliari naar kwartfinale beker

Alejandro Jimenez van AC Milan schiet de bal langs Pantelis Hatzidiakos
Alejandro Jimenez van AC Milan schiet de bal langs Pantelis HatzidiakosANP
AC Milan heeft zich eenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van het Italiaanse bekertoernooi. De ploeg van Oranje-international Tijjani Reijnders was in Milaan met 4-1 te sterk voor Cagliari.

Milan, de nummer 3 van Italië, had dankzij Luka Jovic bij rust al een geruststellende 2-0-voorsprong genomen. De Servische aanvaller opende in de 29e minuut de score en maakte 3 minuten voor rust de 2-0. Chaka Traorè tekende in de 50e minuut voor de 3-0. Paulo Azzi deed in de slotfase wat terug namens Cagliari, waarna Rafael Leão in de blessuretijd de eindstand op het bord zette.

Reijnders werd 10 minuten voor tijd gewisseld. Milan treft in de kwartfinales de winnaar van het duel tussen Atalanta en Sassuolo.