Vincent Janssen schiet bekerhouder Antwerp naar halve finales

Vincent Janssen viert één van zijn twee doelpunten met zijn teamgenoten
Vincent Janssen viert één van zijn twee doelpunten met zijn teamgenotenAFP
Vincent Janssen heeft Antwerp met twee treffers aan een plek in de halve finales van het Belgische bekertoernooi geholpen. De voormalig speler van onder meer AZ maakte in het uitduel met OH Leuven in de achtste minuut vanaf de strafschopstip de 1-1 en zette de ploeg van trainer Mark van Bommel tien minuten later op voorsprong. De titelhouder won uiteindelijk met 3-2.

Ook Owen Wijndal en Jurgen Ekkelenkamp hadden een basisplaats bij de landskampioen. Gyrano Kerk zag vanaf de bank hoe Leuven op eigen veld al in de tweede minuut op voorsprong kwam, via de Fransman Youssef Maziz. Zeno Van Den Bosch maakte na rust de 3-1 voor Antwerp, voordat Mathieu Maertens het tien minuten voor tijd nog spannend maakte.