Panathinaikos wint Griekse bekerfinale van Aris door late goal in leeg stadion

Een moment tijdens de bekerfinale
Een moment tijdens de bekerfinaleProfimedia
Panathinaikos heeft de Griekse beker in de wacht gesleept. In een leeg Panthessaliko Stadion, een neutrale locatie, werd het tegen Aris F.C. uit Thessaloniki 1-0 door een doelpunt van Georgios Vagiannidis in de zevende minuut van de blessuretijd van de tweede helft.

De ‘bezoekers’ stonden op dat moment met negen man na rode kaarten voor Vladimir Darida (65’) en Jean Jules (71’). Panathinaikos stond al na 51 minuten met tien man nadat Giannis Kotsiras tweemaal geel kreeg.

Het Griekse voetbal is met name vorig jaar geteisterd door rellen. Daarop besloot de Griekse voetbalbond om een periode helemaal geen toeschouwers toe te staan in de stadions. Nu zijn, met strenge regels, de supporters weer welkom, maar niet tijdens de bekerfinale.