Late touchdown Diontae Johnson bezorgt Steelers TNF overwinning op Titans

Steelers' Diontae Johnson in actie
Steelers' Diontae Johnson in actieAFP
Pittsburgh quarterback Kenny Pickett vond Diontae Johnson met een drie-yard touchdown pass met nog 4:02 te gaan donderdag om de Steelers een 20-16 NFL overwinning te bezorgen op de Tennessee Titans.

Titans' rookie quarterback Will Levis, die zijn tweede start maakte, gooide 22 van de 39 passes voor 262 yards en één touchdown. Pickett, die met een ribblessure kampt, schudde een matig begin aan de wedstrijd van zich af en eindigde met 160 yards uit 19 van de 30 aangekomen passes, inclusief een 32-yard pass naar Johnson in de drive die de Steelers voorgoed op voorsprong zette laat in de wedstrijd. Die drive bevatte ook een 22-yard run van running back Jaylen Ward, die 112 offensive yards in totaal had.

Openingsdrive TD

Voor het eerst dit seizoen scoorde Pittsburgh een touchdown op hun openingsdrive, maar de problemen van Pickett zorgden ervoor dat de Titans een 13-10 voorsprong namen bij rust na twee field goals van Nick Folk en een two-yard touchdown van running back Derrick Henry. Beide teams scoorden field goals in het derde kwart, waarbij Folks derde van de avond Tennessee op een 16-13 voorsprong zette bij het ingaan van de laatste periode.

Johnson's eerste TD catch sinds het seizoen 2021 sloot een 92-yard drive af die gaande werd gehouden door twee third-down conversies en gaf de Steelers voorgoed de leiding in een heen-en-weer gevecht in Pittsburgh. Tennessee had nog een kans om te antwoorden, geholpen door een verdedigende penalty van Pittsburgh op fourth down die hun laatste drive verlengde, maar met nog 11 seconden te spelen werd de pass van Levis onderschept.