Sheffield United na een jaar Premier League gedegradeerd na nederlaag bij Newcastle

Spelers en staf Sheffield United komen samen na de nederlaag
Spelers en staf Sheffield United komen samen na de nederlaagProfimedia
Newcastle United heeft met een 5-1-zege het lot van Sheffield United bezegeld. De bezoekers kwamen nog op voorsprong in Newcastle, maar gingen na een 1-1-ruststand in de tweede helft ten onder. Door de nederlaag is de degradatie na één jaar Premier League een feit.

Anel Ahmedhodzic zette Sheffield al in de 5e minuut op aangeven van de Nederlander Gustavo Hamer op voorsprong. Voormalige Willem II'er Alexander Isak zorgde voor de gelijkmaker, waarna Newcastle via Bruno Guimarães, nogmaals Isak (strafschop), een eigen doelpunt van Ben Osborn en Callum Wilson uitliep naar 5-1