Koploper PSG gaat in Ligue 1 met tien man onderuit tegen FC Lorient

Lionel Messi ging zondag met het sterrenensemble van PSG onderuit in Ligue 1
Lionel Messi ging zondag met het sterrenensemble van PSG onderuit in Ligue 1ANP
Paris Saint-Germain heeft de thuiswedstrijd tegen FC Lorient verloren (1-3). De koploper speelde een groot deel van de wedstrijd met een man minder. Achraf Hakimi werd al in de 20e minuut met een tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Enzo Le Fée opende in de 15e minuut de score voor de bezoekers. Kylian Mbappé maakte in de 29e minuut gelijk (1-1). FC Lorient kwam vlak voor rust voor de tweede keer op voorsprong door een treffer van Darlin Yongwa. PSG hield lang uitzicht op een gelijkspel. Maar Bamba Dieng stelde in de slotfase de zege voor de middenmoter veilig (1-3).

Lionel Messi speelde net als Mbappé de hele wedstrijd voor PSG, dat een voorsprong van 8 punten op Olympique Marseille houdt. De nummer 2 van de ranglijst speelt later op zondag nog wel tegen Auxerre.