Real Madrid komt dichter bij LaLiga titel met magere zege op Real Sociedad

Arda Guler viert zijn doelpunt tegen Real Sociedad
Arda Guler viert zijn doelpunt tegen Real SociedadProfimedia
Arda Guler scoorde in de eerste helft en bezorgde daarmee het B-elftal van Real Madrid vrijdag een 1-0 zege op Real Sociedad, waardoor de koplopers van LaLiga een stap dichter bij een 36e Spaanse titel kwamen.

Met nog vijf wedstrijden te gaan, klom Real Madrid door de overwinning op Real Sociedad naar 84 punten en breidde hun voorsprong uit naar 14 punten op de nummer twee Barcelona, die een wedstrijd in de hand hebben en maandag gastheer zijn van Valencia.

Real-manager Carlo Ancelotti gaf een aantal belangrijke spelers rust in aanloop naar de halve finale van de Champions League tegen Bayern München.

De winnende treffer kwam op naam van de 19-jarige Turkse middenvelder Guler, die voor het eerst een basisplaats kreeg bij Real na zijn overstap van Fenerbahce. Hij schoot de voorzet van Dani Carvajal in de 29e minuut binnen.