Juventus begint nieuwe seizoen met opvallend solide overwinning bij Udinese

Juventus begint seizoen met ruime uitzege op Udinese
Juventus begint seizoen met ruime uitzege op UdineseANP
Juventus heeft in de eerste speelronde van de Serie A een overtuigende zege geboekt in de uitwedstrijd tegen Udinese. Het werd 3-0 voor de ploeg van trainer Massimiliano Allegri.
StatistiekenOpta by Stats Perform

De eindstand was al bij rust bereikt. Federico Chiesa bracht Juve al in de 2e minuut aan de leiding met een diagonaal schot en na 20 minuten maakte Dusan Vlahovic er vanuit een strafschop 0-2 van. In de blessuretijd van de eerste helft werd het nog 0-3 via een kopbal van Adrien Rabiot.

Het was de eerste keer in ruim twee jaar dat Juventus drie keer voor rust wist te scoren in een uitwedstrijd in de Serie A. Op 23 mei 2021 lukte dat voor het laatst. Toen werd het 4-1 tegen Bologna.