Inter speelt gelijk in laatste wedstrijd ondanks twee doelpunten van Arnautovic

Duel tussen een speler van Inter en Hellas Verona in de wedstrijd
Duel tussen een speler van Inter en Hellas Verona in de wedstrijdANP
Internazionale heeft de laatste wedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld. De kampioen uit Milaan kwam bij Hellas Verona niet verder dan 2-2.

Marko Arnautovic was belangrijk aan de zijde van Inter. De Oostenrijker scoorde de 0-1 en de 2-2 vlak voor rust. In de eerste helft maakten Tijani Noslin en Tomas Suslov de doelpunten voor Verona.

Na rust bleven doelpunten uit, hoewel dat in blessuretijd nog even anders leek. Een doelpunt van Inter werd na ingrijpen door de VAR echter afgekeurd wegens buitenspel.

Internazionale eindigt het seizoen bovenaan met 94 punten. AC Milan werd tweede in de Serie A met 75 punten. Verona bezet de dertiende plek en handhaaft zich op het hoogste niveau van Italië.