Hernández schiet Milan naar zege in debuut vijftienjarige Camarda

Francesco Camarda debuteerde vanavond op 15-jarige leeftijf
Francesco Camarda debuteerde vanavond op 15-jarige leeftijfProfimedia
AC Milan heeft in de Italiaanse voetbalcompetitie een einde gemaakt aan een slechte reeks. De ploeg van trainer Stefano Pioli won met 1-0 van Fiorentina. De treffer viel aan het einde van de eerste helft. De Franse international Theo Hernández benutte een strafschop, die was gegeven na een overtreding van Fabiano Parisi.

Oranje-international Tijjani Reijnders speelde hele wedstrijd mee bij Milan, dat uit de vorige vier competitieduels slechts 2 punten pakte. Milan staat op de derde plaats op 5 punten van koploper Internazionale, dat zondag op bezoek gaat bij nummer 2 Juventus.

Francesco Camarda viel in de 83e minuut in bij Milan. De aanvaller is met vijftien jaar, acht maanden en vijftien dagen de jongste speler ooit in de Serie A. Hij passeert Wisdom Amey, die het leeftijdsrecord in bezit had. Amey was vijftien jaar, negen maanden en een dag oud toen hij in 2021 debuteerde voor Bologna.