Diego Llorente schiet AS Roma in blessuretijd naar belangrijk punt bij Fiorentina

Diego Llorente wordt gefeliciteerd door zijn teamgenoten
Diego Llorente wordt gefeliciteerd door zijn teamgenotenAFP
AS Roma heeft in de Serie A maar een beetje geprofiteerd van de nederlaag van concurrent Bologna tegen koploper Internazionale (0-1). Het elftal van trainer Daniele De Rossi leek bij Fiorentina zelf ook te verliezen, maar pakte diep in blessuretijd nog een punt: 2-2 AS Roma heeft nu een achterstand van 3 punten op nummer 4 Bologna. De eerste vier clubs uit Italië kwalificeren zich voor de Champions League.

Luca Ranieri opende in de 18e minuut de score voor Fiorentina. Roma kwam na rust langszij via Houssem Aouar. Rolando Mandragora zette Fiorentina in de 69e minuut opnieuw op voorsprong. Daarna miste Cristiano Biraghi nog een strafschop namens de thuisploeg. Dat bleek fataal toen verdediger Diego Llorente in de 95e minuut scoorde.

Verdedigers Dean Huijsen en Rick Karsdorp zaten bij AS Roma op de bank. Huijsen verving al na ruim een half uur spelen aanvoerder Gianluca Mancini.