Kluivert helpt Bournemouth met doelpunt aan zege; Fulham onderuit bij Nottingham

Kluivert viert het feestje met de fans
Kluivert viert het feestje met de fansAFP
Justin Kluivert heeft Bournemouth aan een thuiszege op Crystal Palace in de Premier League geholpen (1-0). De aanvaller mocht na 64 minuten invallen en tekende in de 79e minuut voor het winnende doelpunt.

Newcastle United verspeelde in de slotfase van het competitieduel met Everton een zege (1-1). Alexander Isak schoot de thuisploeg op voorsprong (1-0), maar Dominic Calvert-Lewin tekende in de 88e minuut voor de gelijkmaker.

Fulham ging met Kenny Tete als basisspeler onderuit bij Nottingham Forest (3-1). Het duel tussen Burnley en Wolverhampton leverde geen overwinning op (1-1).