Chelsea neemt na rust afstand van Newcastle United en klimt naar plek elf

De spelers van Chelsea vieren de 2-1 in de thuiswedstrijd tegen Newcastle UnitedANP
Chelsea heeft de thuiswedstrijd tegen Newcastle United gewonnen (3-2). De ploeg van de bekritiseerde trainer Mauricio Pochettino nam na rust afstand van de bezoekers.

Nicolas Jackson opende al in de zesde minuut de score voor Chelsea. Alexander Isak maakte vlak voor rust gelijk. Cole Palmer en invaller Mykhaylo Mudryk scoorden in de tweede helft voor de thuisploeg. Jacob Murphy trof in blessuretijd nog doel voor de bezoekers. Verdediger Sven Botman speelde de hele wedstrijd voor Newcastle United.