Arsenal werkt met half dozijn treffers aan doelsaldo in Sheffield United

Declan Rice van Arsenal viert de vijfde treffer van Arsenal in het uitduel bij Sheffield UnitedAFP
Arsenal heeft de uitwedstrijd tegen Sheffield United benut om aan het doelsaldo te werken. De club uit Londen zegevierde met 6-0, na een ruststand van 5-0.

Arsenal staat derde in de Premier League, met een achterstand van 2 punten op koploper Liverpool. Manchester City heeft 1 punt meer dan de ploeg van trainer Mikel Arteta. Arsenal heeft nu wel het beste doelsaldo van alle ploegen in de Premier League.

Martin Ødegaard, Gabriel Martinelli, Kai Havertz en Declan Rice scoorden voor rust tegen de nummer laatst van de ranglijst. Jayden Bogle werkte de bal in eigen doel. Ben White bepaalde in de tweede helft de eindstand en maakte daar het halve dozijn vol. Doelpuntenmakers Rice en Martinelli mochten voortijdig naar de kant, net als Jorginho, Bukayo Saka en Ben White.