Lionel Messi en Luis Suárez helpen Inter Miami aan zege op Orlando City

Lionel Messi en Luis Suárez vinden elkaar in Miami
Lionel Messi en Luis Suárez vinden elkaar in MiamiProfimedia
Lionel Messi en Luis Suárez hebben hun ploeg Inter Miami in de nacht van zaterdag op zondag geholpen aan een 5-0 overwinning op Orlando City in de Major League Soccer. Messi en Suárez waren beiden goed voor twee doelpunten.

Suarez bracht Inter Miami al in de vierde minuut op voorsprong toen hij een voorzet van Julian Gressel binnenschoot. Voor Suarez was het gelijk ook zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe ploeg. Zeven minuten later verdubbelde hij de score, opnieuw na voorbereidend werk van Gressel.

Robert Taylor maakte er in de 29e minuut op aangeven van Suárez 3-0 van. Na rust was Messi vervolgens nog twee keer trefzeker: eerst uit een rebound na een actie van Jordi Alba, later op aangeven van Suárez.