Randal Kolo Muani schiet PSG in slotfase naar thuiszege op FC Nantes

Randal Kolo Muani stond pas 4 minuten in het veld toen hij de winnende treffer maakteProfimedia
Paris Saint-Germain heeft in de Franse voetbalcompetitie een moeizame zege behaald. De koploper nam in de thuiswedstrijd tegen FC Nantes pas laat afstand: 2-1. Randal Kolo Muani maakte in de 82e minuut het winnende doelpunt. De invaller stond op de juiste plaats toen keeper Alban Lafont de bal voor zijn voeten stompte, na een inzet van Lucas Hernández te hebben gestopt.

PSG was kort voor rust voor het eerst op voorsprong gekomen. Bradley Barcola plaatste de bal in de verre hoek. De Egyptenaar Mostafa Mohamed bracht Nantes in de 55e minuut langszij.

Paris Saint-Germain leidt in de Ligue 1 na vijftien speelronden met 36 punten. Nummer 2 AS Monaco, dat met 2-1 bij Stade Rennes won, heeft 30 punten.