Sevilla verliest laatste duel voor thuiswedstrijd tegen PSV en zakt naar 15e plaats

Sociedad kon tweemaal feest vieren tijdens de wedstrijd en ook nog eens achterafANP
Sevilla heeft geen goed gevoel overgehouden aan het laatste duel voor de thuiswedstrijd van komende woensdag tegen PSV in de Champions League. De laatste winnaar van de Europa League verloor ook de uitwedstrijd tegen Real Sociedad (2-1).

Doelman Marko Dmitrovic van Sevilla werkte de bal al in de 4e minuut in eigen doel. Umar Sadiq tekende in de 22e minuut voor de tweede treffer van de thuisploeg. Sevilla kwam vervolgens niet meer verder dan een treffer van Youssef En-Nesyri.

Sevilla beëindigde de wedstrijd met negen spelers. Sergio Ramos en Jesús Navas werden in de slotfase van het veld gestuurd.

Vijftiende

Sevilla is naar de vijftiende plaats van La Liga gezakt. De club won slechts twee van de dertien competitiewedstrijden. Het thuisduel van PSV met Sevilla eindigde in een gelijkspel (2-2).