Girona weer tweede na zege op Rayo Vallecano

Savio vierde zijn tweede doelpunt erg uitbundig en trok onder meer zijn shirt uitProfimedia
Girona staat weer tweede in La Liga na de zege op Rayo Vallecano. De Catalaanse club won met 3-0 in eigen huis door een doelpunt van Viktor Tsyhankov en twee late treffers van Sávio.

Girona, dat hiervoor drie wedstrijden op rij niet had gewonnen, passeert door de zege FC Barcelona weer. De club heeft 59 punten, twee meer dan de landskampioen. Real Madrid gaat met 65 punten aan de leiding.

Na een matte eerste helft opende Tsychanov in de tweede helft de score voor Girona na goed terugleggen van Miguel Gutiérrez. Aan het begin van de extra tijd maakte Sávio er na een dribbel door de verdediging 2-0 van. Ver in blessuretijd scoorde de Braziliaan nog een keer. Bij Girona ontbrak Daley Blind.

Rayo Vallecano moest de slotfase met tien man spelen na een tweede gele kaart voor Pep Chavarría na een overtreding.