Depay trefzeker bij eenvoudige zege Atlético Madrid op Valencia

Depay in actie
Depay in actieProfimedia
Mede dankzij een treffer van Memphis Depay heeft Atlético Madrid een 2-0-zege geboekt op Valencia. De Oranje-international tekende na een klein uur voor de tweede treffer van de thuisploeg.

Op aangeven van Antoine Griezmann had Samuel Lino in de blessuretijd van de eerste helft de 1-0 voor Atlético gemaakt. Depay kopte in de tweede helft een voorzet van Nahuel Molina van dichtbij binnen. De Nederlandse aanvaller werd tien minuten na zijn treffer gewisseld.

Atlético klimt met de zege naar de derde plaats. De ploeg heeft evenveel punten als nummer 4 Barcelona (44) en 10 punten minder dan nummer 2 Real Madrid. Girona is koploper met 55 punten.