Messi en Suarez redden Inter Miami in Champions Cup bij debuut Redondo

Messi viert zijn aansluitingstreffer
Messi viert zijn aansluitingstrefferAFP
Lionel Messi en Luis Suarez wisten allebei het net te vinden voor Inter Miami tijdens de heenwedstrijd in de achtste finales van de CONCACAF Champions Cup tegen Nashville.

Het doelpunt van Suarez op aangeven van Sergio Busquets zorgde diep in de blessuretijd voor de 2-2 eindstand. Messi had vlak na rust op aangeven van Suarez de aansluitingstreffer gemaakt voor Miami, dat in de eerste helft in Nashville tegen een 2-0 achter was aangelopen.

Miami plaatste zich voor de Champions Cup, de Noord-Amerikaanse tegenhanger van de Champions League, door afgelopen seizoen de Leagues Cup - een bekertoernooi met clubs uit de Verenigde Staten en Mexico - te winnen. Dat deed het door in de finale uitgerekend Nashville te verslaan.

Federico Redondo, de zoon van voormalig prof Fernando Redondo, maakte zijn debuut voor de ploeg van trainer Gerardo Martino.

In de nacht van woensdag op donderdag is de return in Florida.