PSG sluit tournee in Japan af met nederlaag tegen Internazionale

Achraf Hakimi (l) en Robin Gosens in duel
Achraf Hakimi (l) en Robin Gosens in duelAFP
Internazionale heeft in Tokio Paris Saint-Germain een 2-1-nederlaag toegediend. Twee late goals zorgden voor een overwinning voor de nummer drie van het afgelopen Serie A-seizoen.

Vitinha zette PSG vroeg in de tweede helft op voorsprong, maar doelpunten in de laatste 10 minuten van Sebastiano Esposito en Stefano Sensi leverden Inter de zege op.

Neymar was een van de PSG-spelers die de hele wedstrijd op de bank bleef. De Braziliaan heeft sinds hij een enkelblessure opliep in februari en een maand later geopereerd werd niet meer gespeeld.

Het was de laatste wedstrijd van de Japanse tournee van de Parijzenaren, die werd overschaduwd door de afwezigheid van superster Kylian Mbappe.

Mbappe kreeg een dag voor vertrek te horen dat hij niet mee zou reizen, hetgeen geruchten over een eventueel vertrek wederom deed aanwakkeren.

PSG speelde met 0-0 gelijk tegen het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo en verloor van J-League-team Cerezo Osaka. Ze vertrekken nu naar Zuid-Korea om het op te nemen tegen Jeonbuk Hyundai Motors, dat uitkomt in de K-League.

Het seizoen voor PSG begint op 12 augustus met een Ligue 1-wedstrijd tegen Lorient.

Wedstrijd

De beginfase was voor de Fransen en via Marco Asensio waren ze dichtbij een treffer. Zijn inzet ging op de paal en de rebound viel in de handen van Inter-doelman Filip Stankovic.

Achraf Hakimi schoot een vrije trap hard over, voordat Hakan Calhanoglu voor het eerste PSG-doelman Gianluigi Donnarumma testte.

Vitinha was vroeg in de tweede helft ook dichtbij een doelpunt, maar was vijf minuten later wel succesvol. De Portugese middenvelder vond op de rand van het zestienmetergebied de ruimte en bood Stankovic geen kans.

Invaller Esposito maakte de gelijkmaker na 81 minuten voetballen.Sensi completeerde de comeback twee minuten later, nadat hij een Inter-aanval bij de tweede paal afrondde.

Vitinha kreeg nog een kans om de gelijkmaker te maken, maar zijn vrije trap verdween hoog over het doel.