AC Milan doet weer mee na zege op Paris Saint-Germain in spectaculair duel

Rafael Leao (L) viert zijn goal met teamgenoot Christian Pulisic
Rafael Leao (L) viert zijn goal met teamgenoot Christian PulisicANP
AC Milan heeft zijn eerste overwinning in de Champions League geboekt. De Italiaanse ploeg van Oranje-international Tijjani Reijnders versloeg in een spectaculair duel Paris Saint-Germain met 2-1. In dezelfde poule won Borussia Dortmund eerder op de avond met 2-0 van Newcastle United.

Dortmund gaat met 7 punten aan de leiding in de groep, voor Paris Saint-Germain (6 punten). AC Milan staat op 5 punten, 1 punt meer dan Newcastle United.

Paris Saint-Germain opende in de 9e minuut via Milan Skriniar nog wel de score in het San Siro, maar de thuisploeg antwoordde binnen drie minuten. Na een schot van Olivier Giroud werkte Rafael Leão met een omhaal de rebound binnen, 1-1. Ousmane Dembélé raakte voor rust nog de lat namens PSG.

StatistiekenOpta by Stats Perform

Kopbal Giroud

Reijnders schoot in de beginfase van de tweede helft voorlangs, maar in de 50e minuut kwam Milan alsnog op 2-1. Terwijl Leão geblesseerd in het doelgebied zat kopte Giroud een voorzet van Theo Hernández binnen.