Janssen en Ekkelenkamp doeltreffend bij ruime overwinning Antwerp op Luik

Janssen ontving bij zijn wissel felicitaties van Van Bommel
Janssen ontving bij zijn wissel felicitaties van Van BommelProfimedia
Antwerp heeft op eigen veld een ruime zege geboekt op Standard Luik. De ploeg van coach Mark van Bommel won met 6-0. Bij rust leidde de thuisploeg al met 4-0, onder meer dankzij twee doelpunten van Vincent Janssen en een van Jurgen Ekkelenkamp.

De Albanees Arbnor Muja bezorgde de titelverdediger, die woensdag in de Champions League bij FC Porto de vierde nederlaag leed in evenzoveel duels, kort voor rust een nog riantere marge.

Van Bommel gaf alle doelpuntenmakers in de 69e minuut rust. De net als Gyrano Kerk ingevallen Fransman George Ilenikhena zorgde voor de 5-0. Kort voor tijd maakte Michel Ange Balikwisha op aangeven van Kerk er 6-0 van.

Owen Wijndal bleef het hele duel op de bank. Antwerp staat voorlopig vierde in de Belgische Pro League.