Hockeysters ook te sterk voor gastland India: 3-1

De hockeysters hebben hun ongeslagen status in de Pro League behouden
De hockeysters hebben hun ongeslagen status in de Pro League behoudenANP
De hockeysters hebben hun ongeslagen status in de Pro League behouden. De ploeg van bondscoach Paul van Ass won ook de zesde wedstrijd in het landentoernooi. Oranje versloeg in Bhubaneswar gastland India met 3-1.

Yibbi Jansen tekende voor twee treffers. Ze opende in de 3e minuut de score uit een strafcorner. Kaur Navneet maakte na 9 minuten gelijk voor India. Fay van der Elst zette Oranje in de 20e minuut weer op voorsprong (2-1), waarna Jansen na 34 minuten nogmaals trefzeker was uit een strafcorner.

Oranje was zaterdag veel te sterk voor de Verenigde Staten. Het werd 7-0, met vier doelpunten van Pien Dicke. Er volgen in India nog wedstrijden tegen Australië en China.