MNF: herhaling Super Bowl LVII: Philadelphia wint nu wel van Kansas City

Jalen Hurts maakte in de tweede helft twee touchdowns voor de Eagles
Jalen Hurts maakte in de tweede helft twee touchdowns voor de EaglesProfimedia
De Philadelphia Eagles hebben de Kansas City Chiefs verslagen. Het was de replay van de Super Bowl eerder dit jaar. Toen won Kansas City met 38-35, nu werd het een 21-17 overwinning voor de Eagles.

Daarmee raakte Kansas City de eerste plaats in de AFC-conference kwijt aan de Baltimore Ravens. Het was de derde nederlaag van het seizoen van de Chiefs, die wederom niet tot scoren kwamen in de tweede helft.

Justin Watson opende de score voor de Chiefs en nog in het eerste kwart maakte D’Andre Swift (geen familie van Trevor Kelce-liefje Taylor) een touchdown voor de Eagles voor een gelijke stand.

Kelce bracht Kansas in het tweede kwart wederom op voorsprong en via een field goal van Harrison Butker liep de regerend kampioen uit naar 17-7.

Onder leiding van Jalen Hurts, die twee touchdowns voor zijn rekening nam, pakten de Eagles in het Arrowhead Stadium de volle mep. Weer kwam Kansas in de tweede helft niet tot scoren, net als in de twee vorige wedstrijden.

Philadelphia staat eerste in de NFC-conference met een 9-1 record.