Algemene vraag

Functionaliteiten Flashscore.nl

Hoe kan ik oudere wedstrijden vinden?

Je hebt twee opties: gebruik de zoekfunctie om een team of speler te vinden, of navigeer naar een competitie (of toernooi, race, etc.) en vind wat je nodig hebt in het archief.

Waarom kan ik niet meer teams aan Mijn Teams toevoegen?

Vanwege technische redenen is een maximum van 100 Mijn Teams ingesteld.

Kunnen jullie mij notificaties sturen van alle wedstrijden in mijn favoriete competities?

Helaas, die functionaliteit bieden we niet. Als je notificaties wilt ontvangen, voeg dan een wedstrijd of team toe aan Mijn Wedstrijden/Mijn Teams.

Ik kan mijn favoriete competitie niet zien als ik de app opstart. Waarom niet?

Ons thuisscherm toont een lijst met competities met ten minste één ingeplande wedstrijd voor vandaag. Je kunt makkelijk andere competities vinden via de zoekfunctie (het vergrootglas-icoon), in de Standen-tab onderin, of door naar een andere dag in de kalender te gaan.

Waarom missen sommige competities of historische data?

We proberen zoveel mogelijk informatie te verzamelen uit de altijd groeiende berg aan competities en wedstrijden. Als je jouw favoriete competitie mist, is dat waarschijnlijk omdat we er nog geen betrouwbare bron voor hebben gevonden. Laat het ons alsjeblieft (via het contactformulier) weten als je wel zo'n bron gevonden hebt. Wat betreft de historische data: die vullen we op dagelijkse basis verder aan, maar de prioriteit ligt op het verslaan van live wedstrijden.

Wat betekent 'AE'?

AE' is de afkorting van 'Alleen Eindresultaat'. We gebruiken het als we geen betrouwbare bron met live informatie hebben.

Hoe kan ik een weddenschap plaatsen?

Je kunt geen weddenschap plaatsen op onze website. Daarvoor kun je je registreren bij één van de geadverteerde partnerwedkantoreren.

Kunnen jullie me dagelijks voorspellingen/wedtips sturen?

Sorry, we bieden geen wedtips of voorspellingen aan op onze website. Ons doel is om jou te voorzien van uitgebreide wedstrijdstatistieken, -schema's, live uitslagen en resultaten.

Waarom tonen jullie geen quoteringen voor alle gelicenseerde wedkantoren?

De getoonde quoteringen hangen af van zakelijke afspraken en wat juridisch toegestaan is.