Mobiele app

App-instellingen

Waar vind ik meer notificatie-instellingen?

Bij jouw app-instellingen. Je kunt daar verschillende notificaties instellen (opstellingen, doelpuntenmakers, rode kaarten, etc.).

Kan ik wedstrijden sorteren op starttijd?

Ja, dat kan bij Instellingen. Klik op 'Sorteer wedstrijden op' en klik op 'Starttijd wedstrijd' om wedstrijden op starttijd te sorteren.

Kan ik de standaardsport aanpassen?

Ja, je kunt elke sport naar keuze in ons menu als standaardsport instellen. Deze wordt dan bij het opstarten van de app getoond.

Ik wil Mijn Wedstrijden/Mijn Teams meteen zien als ik de app opstart.

Deze optie is beschikbaar op Android bij Instellingen. Voor iOS-gebruikers: de enige manier om Mijn Wedstrijd/Mijn Teams te zien bij het opstarten van de app, is via de Force Touch (iPhone 6s of hoger).

Hoe kan ik een andere tijdzone instellen in de app?

De app gebruikt de tijdzone van het apparaat.

Hoe verander ik de taal van de app?

Als je een iOS-apparaat hebt, kun je de taal instellen bij Instellingen. In de Android-versie van onze app kan dit niet.

Hoe vergroot ik het lettertype?

De app gebruikt de lettertypegrootte van het mobiele apparaat. Op iOS-apparaten kun je geen lettertypegrootte aanpassen.

Hebben jullie een donkere modus?

Ja, je kunt de donkere modus aanzetten bij Instellingen. Voor iOS-gebruikers: iOS 13 of hoger is nodig voor de donkere modus.

Hoe verander ik het notificatiegeluid?

Op een Android-apparaat, kun je het geluid instellingen bij jouw toestelinstellingen. Op iOS-apparaten kan dit nog niet, maar daar komt verandering in. :)

Kan ik betalen om de advertenties te verbergen?

Deze optie is alleen mogelijk op iOS-apparaten. iOS-gebruikers kunnen het vinden bij Instellingen onder 'Verberg advertenties'.