FlashScore.nl Blog

Dota 2 & Co. wedstrijden nu op FlashScore.nl!

Ben je bekend met met namen als Dota 2, League of Legends of StarCraft 2? Zo ja, dan heb je hoogstwaarschijnlijk ooit een van die games gespeeld. Of vind je het gewoon leuk om de beste spelers ter wereld die games te zien spelen. Of misschien gokte je wel op de uitslagen. Hoe dan ook, goed nieuws: vanaf deze week volg je de grootste eSports-toernooien ook op FlashScore.nl!

27.7.2015

 

Ben op de hoogte: FlashScore.nl introduceert nieuwe functionaliteit

Hoe makkelijker, hoe beter. FlashScore.nl zal ervoor zorgen dat je gelijk op de hoogte bent als jouw team scoort. Blijf op de hoogte van jouw belangrijkste wedstrijden met onze nieuwe notificaties!

19.5.2015

 

Nieuwe sport: Wielrennen is nu live op FlashScore.nl!

Laten we beginnen met een korte geheugencheck: kun je de winnaars van de afgelopen Giro, Tour en Vuelta opnoemen? Als je zonder te spieken Quintana, Nibali en Contador noemde, behoor je tot de echte wielrenfans. Maar hoe dan ook, je zult het ongetwijfeld leuk vinden dat FlashScore.nl vanaf nu een wielren-vriendelijke website is!

6.5.2015

 

Het wordt persoonlijk: FlashScore.nl introduceert spelersstatistieken!

Snelle en betrouwbare live uitslagen uit meer dan 30 sporten? Check. Veel aanvullende info, zoals wedstrijdstatistieken, opstellingen en live commentaar? Check. Nog meer gedetailleerde info van spelers en hun carrièrepad? Ehmmm… CHECK!

9.4.2015

 

LiveUitslagen.nl presenteert met trots: zoeken, standen en meer nieuws

Zoals u wellicht al gemerkt heeft, heeft LiveUitslagen.nl weer een aantal prachtige functionaliteiten toegevoegd in de afgelopen weken. In deze terugkerende rubriek willen we ze graag officieel aankondigen en toelichten.

19.11.2014

 

Voetbalkoorts in augustus: Grote competities beginnen nieuw seizoen

Als jij ook in een diep zwart gat bent gevallen na het laatste fluitsignaal op het WK, dan is het nu tijd om jezelf daar uit te hijsen. De komkommertijd is namelijk officieel voorbij, want de Engelse Premier League draait weer op volle toeren. In de komende speelronde speelt Louis van Gaal met Manchester United zijn eerste uitwedstrijd en krijgt Manchester City grootmacht Liverpool op bezoek. Ook de andere grote competies zijn al bezig of staan op het punt te beginnen!

19.8.2014

 

Nieuwe sporten op LiveUitslagen.nl.

Als je er van houdt om teams of spelers goals, punten of runs te zien maken, behoort LiveUitslagen.nl waarschijnlijk tot jouw favoriete websites. Dit boden wij onze gebruikers jarenlang aan, maar in de afgelopen maanden heeft LiveUitslagen.nl haar diensten significant verbeterd door het toevoegen van twee nieuwe sporten - waarin geen doelpunt zal worden gemaakt.

4.7.2014

 

Mis geen enkele WK-wedstrijd met onze mobiele app!

Als jij een voetbalfanaat bent, dan moeten de afgelopen weken zowel ondraaglijk als spannend zijn geweest. Na vier jaar wachten, gaat het 20ste WK dan eindelijk deze week van start. Is dit dan niet het beste moment om onze mobiele app te downloaden, die je constant op de hoogte houdt van wat zich in Brazilië afspeelt?

12.6.2014

 

Weer een grote competitie becommentarieerd: Bundesliga gaat dit weekend live

Houdt u van de Bundesliga, die behoort tot de top vier competities in Europa? Zo ja, dan hebben wij heel goed nieuws voor u: vanaf dit weekend vindt u uitgebreid live commentaar van alle wedstrijden in de Bundesliga op LiveUitslagen.nl.

23.1.2014

 

Registreer en bepaal uw favoriete competities!

Uw wens komt uit. Vanaf nu zult u de uitslagen van uw favoriete competities bovenaan het scorebord zien en kunt u wedstrijden sorteren op begintijd. Registreer een account op LiveUitslagen.nl en ontdek deze nieuwe functionaliteit.

5.3.2013

 

Basketbal is de 6e sport met een Live Centre

Sinds het nieuwe seizoen is begonnen, verzorgt LiveUitslagen.nl gedetailleerde statistieken van alle NBA-wedstrijden. Daarnaast hebben we ook onze verslaggeving van andere sporten uitgebreid.

29.11.2012

 

Kijk achter de schermen bij LiveUitslagen.nl

Wij hebben het afgelopen jaar 10 nieuwe sporten en honderden nieuwe competities toegevoegd aan onze website. Ook hebben wij alle statistieken sterk verbeterd en de uitslagen aanzienlijk sneller gemaakt. Benieuwd hoe wij het allemaal voor elkaar krijgen? Lees verder en wij zullen het toelichten.

27.9.2012

 

Olympische Spelen op LiveUitslagen

U vindt op LiveUitslagen de uitslagen van 9 olympische sporten en met de ‘Mijn Wedstrijden’-functie kunt u die op één pagina bekijken.

6.8.2012

 

Wedstrijdgeschiedenis tennis punt voor punt

Wimbledon is een klassiek tennisfestijn. We hebben een nieuwe functionaliteit gelanceerd die het toernooi nog leuker maakt. Onder wedstrijddetails vindt u nu het verloop van alle games en punten en de volgorde waarin deze gewonnen werden.

28.6.2012

 

H2H: Head-to-head wedstrijden en vergelijking meest recente uitslagen

Veel bezoekers schreven ons dat zij graag head-to-head wedstrijdgeschiedenis willen zien op LiveUitslagen.nl… en daar hebben wij naar geluisterd! In de nieuwe H2H-tab in wedstrijddetails kunt u nu de laatste resultaten van beide teams vinden, en een samenvatting van hun vorige ontmoetingen.

24.2.2012

 

Standen en klassementen altijd binnen handbereik

Wellicht bezoekt u LiveUitslagen.nl alleen voor het bekijken van de laatste sportuitslagen, maar wij bieden ook gedetailleerde standen van meer dan 500 competities. Deze worden altijd binnen één minuut na de wedstrijd bijgewerkt.

8.2.2012

 

Volg alleen de wedstrijden die u wilt

Heeft u ook een hekel aan scrollen? Wilt u graag alle wedstrijden waar u een gokje op waagt op een aparte pagina zien? Als u onze functie Mijn Wedstrijden nog niet kent, leest u dit dan rustig door.

4.1.2012